Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Reality Check

Over de podcast

Reality Check

Luister elke werkdag naar een nabespreking van zomerhit B&B vol Liefde. Van spicy diners tot ongemakkelijke liefdesverklaringen, in Reality Check nemen we alle hoogte- en dieptepunten met je door.

Hosts Marissa, Till, Timo en Eva weten alles over Reality tv en zijn beproefde B&B vol Liefde kijkers. Ze worden bijgestaan door mede-podcasters en B&B vol Liefde fans als Marie Lotte Hagen en Nydia Voorthuizen van DAMN HONEY, Stéphanie Hoogenberk van De Shitshow en actrice Carice van Houten.

Over de hosts

Presentator van Reality Check Presentator van Reality Check Presentator van Reality Check Presentator van Reality Check

Timo Harmelink (28) is podcastmaker bij Universiteit van Nederland en maakte eerder de podcast Datevermaak. Hij is gek op (Amerikaanse) over-de-top reality zoals Selling Sunset en houdt daarnaast iedereen nauwlettend in de gaten via de socials, want daar gaat de reality door waar de serie stopt.

Marissa van Loon (27) is head of product bij donatie- en interactie platform Vriend van de Show. Ze is groot liefhebber van reality tv omdat het echt lijkt, maar het vaak niet is. Waar liggen de ethische grenzen van tv-maken, en wanneer is reality tv leedvermaak?

Till Toxopeus (27) is account manager bij Dag en Nacht en houdt net zoveel van de individuele personen in reality als van de series zelf. Wat beweegt een persoon om mee te doen aan reality? Welke motivatie zit er achter hun keuzes? En wat zouden wij doen in dezelfde situatie?

Eva Essers (25) is redacteur en podcastmaker bij Dag en Nacht. Ze kijkt alle genres reality, maar houdt vooral van de kneuterige Reality TV. Voor programma’s als B&B vol Liefde en Boer zoekt Vrouw blijft ze thuis. Ze vindt het heerlijk om zich te verwonderen over andermans leven en gedragingen.

Beluister de podcast