Podimo en Dag en Nacht

In maart 2022 is Dag en Nacht Media overgenomen door het Deense bedrijf Podimo. Podimo is een reclamevrij, premium audioabonnement op een grote collectie  exclusieve podcasts en audioboeken. Naast exclusieve audio kun je ook al je favoriete podcasts luisteren via de Podimo app. Door simpelweg te luisteren via Podimo steun je je favoriete podcastmakers, doordat zij automatisch meedelen in gegenereerde omzet. Zo kunnen podcastmakers zich volledig richten op hun vak.

Abonnees van Podimo hebben exclusief toegang tot bekende namen en titels die nergens anders te beluisteren zijn zoals podcasts met Jaap Reesema, Sander  chimmelpenninck, Nynke de Jong, Domien Verschuuren, Alexander Klöpping, Marcel van Roosmalen, Monica Geuze en Dionne Slagter.

Tim de Gier, oprichter van Dag en Nacht: “De podcastmarkt is ontzettend snel gegroeid de afgelopen jaren. Door de samenwerking met Podimo kunnen we het volume en de kwaliteit van onze podcasts verder opschroeven. Er zijn nog heel veel verhalen die we graag willen vertellen, maar waar we tot nu toe de middelen niet voor hadden. Podimo en Dag en Nacht hebben dezelfde missie: makers de mogelijkheden geven om geweldige podcasts te maken.”

Ontdek meer

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!