Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
internetten

Over de podcast

internetten

Het internet is ons tweede thuis. We brengen er uren door. Je vindt er rake memes en internet boyfriends maar ook nepnieuws en complottheorieën. Marieke Kuypers, Samya Hafsaoui en Timo Harmelink bespreken wekelijks het beste en het slechtste van het internet. We nemen je mee op een reis door het internet, maar dan zonder de vervelende pop-ups en spammails.

Over de hosts

Presentator van internetten Presentator van internetten Presentator van internetten

Marieke Kuypers is journalist en social media specialist, met een speciale liefde voor TikTok. Haar TikToks over desinformatie worden honderdduizenden keren bekeken.

Samya Hafsaoui is presentatrice, journaliste en zangeres. Ze deed mee aan De beste singer-songwriter van Nederland, was een van de vier gezichten van Yung DWDD en was ook regelmatig tafeldame bij het populaire programma. Ze heeft onder meer geschreven voor Vogue en Glamour, schreef het boek 36 vragen (en heel veel koffie) en is nu scenarioschrijver.

Timo Harmelink kun je kennen van onder meer de podcasts Datevermaak en Reality Check. Hij is podcast en videoredacteur geweest bij de Universiteit van Nederland. Nu is hij podcastredacteur en host bij Dag en Nacht Media.

Beluister de podcast