Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Over de podcast

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Iedere vrijdag bespreken Stijn, Jasper en Tobias de belangrijkste vragen des levens. Trendwatcher Stijn van Vliet neemt de laatste trends mee, Jasper Demollin voorziet de podcast van een inspirerende quote en Tobias Camman topt het af met een bijpassend culinair versnaperingetje. En natuurlijk betrekken we jou er ook bij: we helpen je met al je levens- of seksvragen! Dus stuur die vooral in via Instagram!

Luister zelf maar! Elke vrijdag knallend het weekend in met De Stijn, Tobi en Jeppe Show.

Over de hosts

Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Stijn van Vliet en Jasper Demollin ken je natuurlijk van het populaire tv-programma Streetlab (NPO), waarin zij samen met jeugdvrienden Daan Boom en Tim Senders de meest roekeloze sociale experimenten uithaalden. Daarnaast maakten zij samen de podcast De Zelfhulpboekenclub.

Tobias Camman werd bekend met de Youtubeshows De FOMO Show, Goudhaantjes en The Dean. Allemaal in samenwerking met Jasper of Stijn. Ook maakte hij furore met zijn kookboek Voer (voor de beginnende foodsnob), wat regelrecht een bestseller werd.

Beluister de podcast