Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Over de podcast

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Iedere vrijdag bespreken Stijn, Jasper en Tobias de belangrijkste vragen des levens. Trendwatcher Stijn van Vliet neemt de laatste trends mee, Jasper Demollin voorziet de podcast van een inspirerende quote en Tobias Camman topt het af met een bijpassend culinair versnaperingetje. En natuurlijk betrekken we jou er ook bij: we helpen je met al je levens- of seksvragen! Dus stuur die vooral in via Instagram!

Luister zelf maar! Elke vrijdag knallend het weekend in met De Stijn, Tobi en Jeppe Show.

Over de hosts

Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show Presentator van De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Stijn van Vliet en Jasper Demollin ken je natuurlijk van het populaire tv-programma Streetlab (NPO), waarin zij samen met jeugdvrienden Daan Boom en Tim Senders de meest roekeloze sociale experimenten uithaalden. Daarnaast maakten zij samen de podcast De Zelfhulpboekenclub. Stijn is ook te horen op 3FM met ‘audioglossy’ De Stijn, en Jasper is lid van de indie-rock band FRIARS.

Tobias Camman werd bekend met het online tv-programma De FOMO Show (NPO) waarin hij samen met Daan Boom en Jasper Demollin uitzoekt welke activiteiten je echt op je bucketlist moet zetten.

Beluister de podcast