Voorheen Schaamteloos Randstedelijk

Een podcastproductie van Dag en Nacht Media en Podimo - Onderdeel van het Dag en Nacht advertentienetwerk

Over de podcast

Doortje Smithuijsen en Perre van den Brink houden de jonge stedeling elke week een spiegel voor. We maken ons allemaal druk om gentrificatie, maar we willen ook een koffiebar met havermelk in de straat. En we vinden duurzaamheid belangrijk, maar vliegen ook het liefst drie keer per jaar naar de andere kant van de wereld. Een podcast over havermelk, natuurwijn en vliegschaamte: maar vooral een podcast voor jonge mensen in de stad op zoek naar houvast.

Over de hosts

Doortje Smithuijsen 
Doortje is journalist en filosoof, bekend van haar column in Trouw, documentaires bij de VPRO en artikelen over het moderne leven in o.a. Volkskrant, NRC en Vrij Nederland. Ze maakte o.a. documentaires over cancel culture (Sociaal Tribunaal) en Instagram Influencers (Volg je me nog?).

Perre van den Brink
Perre was lange tijd was hij Head of Content bij Vice Nederland, waarna hij de overstap maakte naar Managing Director West Europa van VICE’ creative agency VIRTUE. In 2020 begon hij zijn eigen merk strategiebureau Foster & Kin, waardoor hij precies op de hoogte is van alle (Millennial) trends in de huidige cultuur.

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!