Mr. Big

Een podcastproductie van Dag en Nacht Media en Podimo - Exclusief te beluisteren op Podimo

Over de podcast

Wim S. bekent in 2014 de moord op zijn vriendin Heidy Goedhart. Zijn bekentenis is de uitkomst van de innovatieve en omstreden undercovermethode Mr. Big. Maar Wim zegt onschuldig te zijn. Hij stelt dat hij onder druk stond en heeft gelogen.

Journalisten Mark Schrader en Lieke Malcorps onderzoeken de uitgekiende undercoveroperatie rondom Wim S. Hoe ver gaat de politie in de jacht op een bekentenis? En kun je een moord bekennen als je die niet gepleegd hebt? In deze podcast doet Wim S. eenmalig zijn verhaal. En je hoort van een undercoveragent hoe het is om iemand langdurig om de tuin te leiden.

In Mr. Big vertellen we je het volledige verhaal: van de dag van de moord in 2010 tot aan de uitspraak van het Hof in 2022.

Over de hosts

Lieke Malcorps
Lieke is journalist en podcastmaker bij Dag en Nacht Media. Ze werkte eerder voor de NOS en AT5. Eerdere series van haar hand zijn De Vlaamse Kunstroof (2020) en De Goudschat van Serooskerke (2021).

Mark Schrader
Mark heeft jarenlang bij AT5 gewerkt en is nu als freelance journalist werkzaam bij o.a. Nieuwsuur. Hij maakte eerder een documentaire over de vergismoord op Djordy Latumahina (2020). En met een serie verhalen over de slachtoffers van de coke killer in Amsterdam won hij een Tegel (2016).

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!