Adverteren in onze podcasts

Dag en Nacht is het grootste advertentienetwerk voor podcasts in Nederland, met meer dan 55 shows. Onze advertentievormen helpen je op een effectieve manier de juiste doelgroep te bereiken. Of dat nou een sportliefhebber, een jonge moeder of een tech-fan is: we hebben een podcast die er precies op aansluit. We doen campagnes in alle soorten en maten. En if you want to go big, dat kan: we hebben een maandelijks bereik van meer dan 7,5 miljoen beluisteringen.

Pre-roll en post-roll

Met Dag en Nacht haal je het maximale resultaat uit je advertentie. Onze korte 30 en 15 seconden advertentiespots zijn perfect voor een tijdelijke actie of als onderdeel van een grotere campagne. Dankzij ons grote bereik wordt jouw boodschap snel én gericht gedeeld met de door jou gekozen doelgroep. Kies voor de premium optie en laat de hosts van de podcast jouw boodschap overbrengen, voor nog meer impact.

Zalando x DAMN, HONEY x Pre-roll
Zalando x DAMN, HONEY x Post-roll
Bol.com x Man Met de Microfoon
Ik wil een pre- en postroll campagne

DAMN, HONEY

Schaamteloos Randstedelijk

Sponsorcampagne

Wil je voor eens en voor altijd in de aflevering te horen blijven? Koppel dan je merk aan een succesvolle podcast. Als sponsor van een show verwerken de hosts van de podcast je boodschap in de aflevering. Dat doen ze met humor, creativiteit en 100% afgestemd op het publiek van de podcast.

Starbucks x Schaamteloos Randstedelijk
H&M x Zus & Zo
HelloFresh x De Volksjury
Ik wil een sponsorcampagne

Mid-roll campagne

Een mid-roll campagne is ideaal als je tijdelijk een groot publiek wilt bereiken en op de meest opvallende plaats in de podcast wilt horen zijn. Je spot wordt ingesproken door een voice-over of – als je kiest voor de premium optie – door de hosts zelf. Hierdoor richt je je direct tot de luisteraar en bereik je de gewenste doelgroep op het moment dat ze aandachtig luisteren. Perfect voor een kortlopende actie of als onderdeel van een bredere campagne op meerdere kanalen.

Bamigo x Jong Beleggen
Kinderboeken.nl x Ik ken iemand die
Mc Plant x Diverse Podcasts
Ik wil een mid-roll campagne

De Volksjury

Borrelpraat

Trailercampagne

Heb je een podcast gelanceerd en wil je bereik opbouwen? Breng jouw podcast dan met een trailer onder de aandacht van podcastluisteraars. Dat is de kracht van Dag en Nacht, het grootste podcastnetwerk van Nederland.Onder andere VPRO, ABN AMRO, KPN en Rijksmuseum gingen je voor.

Adverteren in onze podcasts
TRAILER X RIJKSMUSEUM
TRAILER X ANWB
Ik wil een trailercampagne

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!