Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

De Vierkante Ogen Show Gids

De Vierkante Ogen Show praat je wekelijks bij over je favoriete series en films. Van Harry Potter tot James Bond, Star Wars tot The Crown en Netflix tot Videoland.

Onlangs kwam alweer de 100e aflevering uit van De Vierkante Ogen Show! De afgelopen jaren zijn er een hoop films en series besproken, in een brede diversiteit aan titels. Ter gelegenheid van dit mooie jubileum zetten we de afleveringen en specials overzichtelijk op een rijtje in een reeks Spotify playlists. Zo zie je meteen of jouw favo series er bij staan – of ontdek je juist hele nieuwe favorieten.

The Lord of the Rings

Esther, Sicco en Sander vieren met diverse gasten het 20-jarig jubileum van de Lord of The Rings filmtrilogie door alle drie de films uitgebreid te bespreken. Ze praten over hun favoriete momentjes, personages en wat deze films nog steeds zo fantastisch maakt.

Harry Potter

In deze langverwachte reeks bespreken Esther, Sicco, Sander en Anna Luna alle Harry Potter boeken. Ze nemen je mee naar hun eerste herinneringen aan Harry en zijn wereld, praten over wat opvalt bij het herlezen van de boeken en kijken van de films, en natúúrlijk vallen er in de quiz ook punten te verdienen voor de Afdelingen.

Film Specials

Van Dune tot aan The French Dispatch, de nieuwste James Bond en Netflix-succes Don’t Look Up, het panel praat je helemaal bij over de heetste releases en leukste klassiekers en geeft bij iedere film de nodige context.

Marvel: Loki

Hoeveel Loki’s zijn er nu? Is dit een universe of een multiverse? Is iedereen een robot? Geen nood, het panel van De Vierkante Ogen Show behandelt samen met special guests al je prangende vragen over deze ietwat verwarrende Marvel show!

Marvel: WandaVision

Onze hosts duiken in het Marveluniversum met WandaVision! Is het een sitcom uit de jaren ’50? Een alternatieve realiteit? Alle vragen die jij vast ook hebt worden uitvoerig behandeld.

Marvel: Film Specials

Nu de Vierkante Ogen Show-ers het Marveluniversum ingedoken zijn met de series, konden de films natuurlijk niet achterblijven. Verdiep je hier met de specials van Black Widow, Eternals, de nieuwste Spider-Man: No Way Home en de velen die nog zullen volgen!

Star Wars: The Mandalorian

The Mandalorian is terug met Seizoen 2, deze keer met een Krayt Dragon en een wel heel bekend harnas. Nerd mee met Esther, Sicco en Anna Luna.

Serie Specials

Bridgerton! Friends! The Office! En meer! In deze gezellige specials kun je lekker nerden met de hosts over je favoriete series.

Sex Education

Kijk het derde seizoen van deze populaire Netflix serie samen met het Vierkante Ogen panel! Wie is bijvoorbeeld de nieuwe schooldirecteur? What’s up met het gezichtshaar van Otis? En wie is de mysterieuze Sex King?!

Undercover

Benne gij een wout? De crew krijgt geen genoeg van Undercover! Ze kijken het tweede en derde seizoen alle afleveringen, én behandelen uitgebreid de film Ferry.

Succession

Succession is terug, en het is meteen weer genieten! Je vindt elke dinsdagmiddag een nabespreking van de nieuwste aflevering in je podcastapp.

The Crown

De fun (en niet zo fun) facts vliegen je om de oren wanneer Esther, Sicco en Anna Luna seizoen 4 van The Crown bespreken.

De Vierkante Ogen Show wordt gemaakt door Anna Luna Post, Sicco de Knecht en Esther Crabbendam. De show wordt ge-edit door Jeroen Sturing en Esther Crabbendam. Eindredactie door Tim de Gier. Muziek door KLOAQ. De Vierkante Ogen Show is een podcast van Dag en Nacht media.