Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
VV Het Voetbalverhaal

Over de podcast

VV Het Voetbalverhaal

Verliezen met 46-0 of een protestkip op het veld. In VV Het Voetbalverhaal vertellen we jou ongewone, unieke verhalen omdat voetbal meer is dan sterspelers en statistieken. De voetbalverhalen worden verteld en geschreven door een team van getalenteerde makers (o.a. Michel Doodeman, Danielle Kliwon, James Worthy). De mooiste sport ter wereld levert nou eenmaal de allerbeste verhalen op.

Luister naar: hoe een jeugdteam van eilandengroep Micronesië viraal ging als slechtste voetbalteam áller tijden, hoe een DM van Ronaldinho het leven van een straatvoetballer voor altijd veranderde en hoe een Indiase familie die in kippen handelt, een Engelse arbeidersclub de vernieling in hielp.

Over de hosts

Presentator van VV Het Voetbalverhaal Presentator van VV Het Voetbalverhaal Presentator van VV Het Voetbalverhaal Presentator van VV Het Voetbalverhaal Presentator van VV Het Voetbalverhaal

Jan Bavinck was datanerd bij Opta Sports en schoof als analyticus aan bij Langs de Lijn. Jan is tevens co-host van voetbalpodcast Hekkensluiters.

Danielle Kliwon is journalist, redacteur en verhalenverteller. Ze schrijft onder meer over sport voor Hard Gras, NU.nl en Het Parool.

Michel Doodeman is schrijver van het boek Doorspelen – kroniek van cultvoetbal in de eredivisie, auteur voor o.a. NRC, Hard Gras en De Speld Sport, maakt de podcast Televisië en is aandeelhouder van Real Murcia.

James Worthy is schrijver, dichter en columnist. Zijn nieuwste boek Liverpool is een liefdevol en geestig eerbetoon aan zijn vader, de voetbalclub en de stad.

Dave Aalbers is sportjournalist en schrijft voor Voetbal International en Staantribune. Daarvoor was hij verbonden aan VICE Sports.

Beluister de podcast