Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Vrouwmibo

Over de podcast

Vrouwmibo

Het is vrijdag, dus trek die fles maar open… Je bent aangekomen bij de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Spotify! Elke week bespreken Nina, Iris en Sophie de week met op de borrelplank enkel ongefilterde meningen en ongegeneerde verhalen. Pak een glas en schuif aan bij de Vrouwmibo!

Over de hosts

Presentator van Vrouwmibo Presentator van Vrouwmibo Presentator van Vrouwmibo

Auteur, ondernemer en YouTuber Nina Warink is de nuchterheid zelve, maar ook een grote dromer. Inmiddels heeft ze al twee kookboeken uitgebracht, twee podcasts op haar naam en staan er weer hele toffe projecten op de planning. Nina is één en al gezelligheid, maar houdt ook het af en toe chaotische zooitje in het gareel. De perfecte combinatie van gezelligheid en structuur in de podcast!

Creatieve duizendpoot Iris Enthoven is presentatrice en toch wel één van de favoriete podcastmakers van het land. Iris is een ster in het vertellen van verhalen en dan het liefst met haar hond Billy in de hoofdrol. Aan enthousiasme geen gebrek, want uit haar hoofd komen zo’n 101 ideeën per dag. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk: kijk maar eens op de Vrouwmibo TikTok.

Sophie Milzink maakt al jaren herkenbare, eerlijke en hilarische video’s op online platforms en is columnist voor LINDA Meiden. Met haar eerlijkheid, zelfspot, inlevingsvermogen en een hoop emoties dropt Sophie maar al te graag een bommetje in de podcast. Een combinatie die regelmatig een lach veroorzaakt op de gezichten van haar mede-podcasters en de luisteraars.

Beluister de podcast