Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Tot op de Bodem

Over de podcast

Tot op de Bodem

Tot op de Bodem, de podcast waarin Zoé van Wechem en Sacha Harland je meenemen in hun zoektocht naar een alcoholvrij leven. Want het lijkt zo normaal om bij elke gelegenheid te drinken. Maar waarom drinken we? Waarom vinden we het zo normaal? En wat doet alcohol eigenlijk met onze fysieke en mentale gezondheid?

Samen onderzoeken Zoé en Sacha alles wat met drank te maken heeft. Van de vrijmibo tot hanxiety, liefde en relaties tot weekenden opnieuw indelen; alles komt voorbij. Hoe houden zij dit vol en waar lopen zij tegenaan? Hoe is het alcoholvrije twintigers én dertigers bestaan? Verveel je je dood óf zie je het licht? Je hoort het in Tot op de Bodem.

Over de hosts

Presentator van Tot op de Bodem Presentator van Tot op de Bodem

Zoé van Wechem heeft besloten om in 2023 een heel jaar geen druppel alcohol te drinken. Ze schrijft een handboek voor de gezelligheidsdrinker, neemt volgers mee in haar jaar zonder drank op instagram (@zoevanwechem) en geeft lezingen hierover bij scholen en bedrijven.

Sacha Harland verwierf bekendheid als dj en producer bij The Galaxy, een duo dat hij vormde met Arjen Lubach. Tegenwoordig werkt hij als model en produceert hij muziek onder zijn eigen naam.

Beluister de podcast