Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Radio Siberië

Over de podcast

Radio Siberië

Volg Roy en Willem Sjoerd in hun avontuur om het grootste radiostation ter wereld/ Benelux/ Vondelpark te worden. Spoiler alert: De radio-queeste gaat niet van een leien dakje, al maakt hun enthousiasme veel goed. Verwacht mooie verhalen en weirde avonturen van jouw nieuwe aanstaande helden! Oja, deze podcast heeft een pizzasponsor, eat that Ira Glass.

Over de hosts

Presentator van Radio Siberië Presentator van Radio Siberië

Willem Sjoerd van Vliet (hierna WS) is opgegroeid op de glooiende Gelderse heuvels vlakbij de Duitse grens. Later vertrok hij naar Amsterdam om kunstenaar te worden. WS is schrijver van korte verhalen en bestiert de internetredactie van De Gids. Ook is hij specialist op het gebied van .gifjes en draait hij plaatjes onder de naam DJ Takkie (wat overigens niets te maken heeft met een bepaalde zwarte viervoeter).

Roy Santiago kletste al cassettebandjes vol voordat hij een beugel had. De goede muzieksmaak van zijn ouders deed de rest. Na de puberteit ging Roy in bandjes spelen. Dat doet hij trouwens nog steeds. Zijn studio in het Vondelpark is tevens het clubhuis van Radio Siberië. Roy wordt in het openbaar vaak geflankeerd door Bram, zijn trouwe zwarte viervoeter.

Beluister de podcast