Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Onopgelost

Over de podcast

Onopgelost

Welkom bij Onopgelost, de podcast over de meest spraakmakende cold cases van Amerika en de rest van de wereld. Mijn naam is David Lucieer en ik vertel je over waargebeurde verhalen over misdaad en moord, die, om welke reden dan ook, allemaal nog geen einde hebben.

De aflevering zijn geproduceerd door Dag en Nacht Media en zijn een remake van de Amerikaanse podcast Unresolved. Onopgelost is een podcast van Podimo.

Over de hosts

Presentator van Onopgelost

David Lucieer is sinds zijn afstuderen in 2008 een succesvol acteur. Bij het Toneel Speelt staat David in DE GESCHIEDENIS VAN DE FAMILIE AVENIER DEEL 1 & 2. Bij Orkater speelt hij in RICHARD III en in EEN MOND VOL ZAND. In 2014 en 2015 volgden GEJAAGD DOOR DE WIND, MINOES en RICHARD III.
In 2016 speelde hij in de voorstelling APOCALYPS met Eric Vaarzon Morel.

Naast zijn werk voor het theater is David ook regelmatig in films en series te zien. Zo speelt hij in de speelfilms VERLIEFD OP IBIZA en onder meer in de televisieseries DEN UYL EN DE AFFAIRE LOCKHEED, DR. DEEN en de biopic JOHAN – LOGISCH IS ANDERS, over het leven van Johan Cruijff. David speelt de rol van Thijs in de populaire internetserie DE MEISJES VAN THIJS.

In de 2015 was David te zien in de films ROKJESDAG, DE INSPIRATOR en SNEEKWEEK.
In 2017 komt de film ALLES VOOR ELKAAR uit, waar David een rol in vervult.  En in 2020 zal hij te zien zijn in de kinderfilm PIRATEN VAN HIERNAAST een nieuw seizoen van de televisie serie PAPADAG en KOPPENSNELLERS.

Ook is David te horen in verschillende hoorspelen.

Beluister de podcast