Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Hoe Ben Je Zo?!

Over de podcast

Hoe Ben Je Zo?!

Psychologen en dikke vrienden Thijs Launspach en Lennard Toma zijn gefascineerd door persoonlijkheidsverschillen en geloven erin dat je jezelf niet hoeft te verbeteren, want je bent al goed zoals je bent. Maar kennis over psychologie kan wél helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. In Hoe ben je zo?! onderzoeken we wat de verschillen zijn tussen persoonlijkheidstypes en geven we je handvatten om goed met je eigen persoonlijkheid én die van anderen om te gaan. Snappen hoe je in elkaar zit maakt je gewoon een leuker mens!

Over de hosts

Presentator van Hoe Ben Je Zo?! Presentator van Hoe Ben Je Zo?!

Thijs Launspach is klinisch psycholoog en houdt zich bezig met mentale gezondheid en stress. Hij schreef er zelfs boeken over: Fokking Druk en Je Bent Al Genoeg. Over deze onderwerpen schrijft hij ook een column in het AD en spreekt regelmatig bij The School of Life.

Lennard Toma is organisatiepsycholoog, spreker en schrijver van de fantastische titels: 99 problems but the boss ain’t one en Bedrijf Bamischijf. Hij helpt bedrijven om de persoonlijkheden van hun werknemers beter te leren kennen om zo beter hun talenten te kunnen benutten.

Beluister de podcast