Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Hekkensluiters

Over de podcast

Hekkensluiters

Nu met dagelijkse afleveringen tijdens het WK in Qatar! Verwacht geen discussies over 433 of 532, maar liefdesverklaringen aan bijzondere spelers, lofzangen op scheidsrechters en ongefundeerde haat voor bepaalde bondscoaches. Waarom je vooral wel naar Japan – Costa Rica en Servië – Zwitserland moet kijken? Je hoort het bij Hekkensluiters!

Hekkensluiters is dé podcast voor voetbalgekken. Hete takes, scherpe analyses en opvallende kijktips. Yordi Yamali, Danielle Kliwon, Jean-Paul Rison en Jan Bavinck volgen meer voetbal dan goed voor ze is. Voor wie ook nooit genoeg heeft van voetbal.

Over de hosts

Presentator van Hekkensluiters Presentator van Hekkensluiters Presentator van Hekkensluiters Presentator van Hekkensluiters

Yordi Yamali kreeg als podcastmaker bekendheid met de podcast Neutrale Kijkers, die hij jarenlang maakte met Peter Buurman. Daarnaast is hij online voetbaljournalist en gek op twitter.

Danielle Kliwon is journalist, redacteur en verhalenverteller. Ze schrijft onder meer over sport voor Hard Gras, NU.nl en Het Parool.

Jean-Paul Rison kun je tevens kennen als co-host van de 433 Voetbalshow. Verder is hij contentcreator voor SANTOS Football Planet.

Jan Bavinck was datanerd bij Opta Sports en schoof als analyticus aan bij Langs de Lijn. Jan wil Yordi ervan overtuigen dat Frenkie de Jong de beste speler ooit is, maar zal daar waarschijnlijk nooit in slagen.

Beluister de podcast