Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Hard Gras Podcast

Over de podcast

Hard Gras Podcast

De Hard Gras Podcast gaat over voetbal en het schrijven erover aan de hand van de mooiste voetbalverhalen van de beste schrijvers. Besproken door Hugo Borst, Frank van der Lende, Matthijs van Nieuwkerk en Henk Spaan.

Over de hosts

Presentator van Hard Gras Podcast Presentator van Hard Gras Podcast Presentator van Hard Gras Podcast Presentator van Hard Gras Podcast

Hugo Borst is schrijver, redacteur, radiopresentator en voetbalcriticus. Van zijn hand verschenen onder meer de boeken O, Louis en De Coolsingel bleef leeg: Het klassieke boek over Feyenoord.

Frank van der Lende is voetbalfanaat en radiopresentator bij Radio Veronica. Hiervoor heeft hij jarenlang diverse radioprogramma’s gemaakt bij 3FM.

Matthijs van Nieuwkerk kennen we allemaal als presentator van het populaire tv-programma De Wereld Draait Door. Sindsdien presenteerde hij onder meer Matthijs Gaat Door, Summerschool, en tv-quiz The Connection.

Henk Spaan is journalist, televisiepresentator en columnist. Hij schreef onder meer de boeken Mijn Maradona en Nouri: De Belofte.

Beluister de podcast