Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
POM: Een podcast over media

Over de podcast

POM: Een podcast over media

In het vliegtuig terug van New York bedacht Alexander Klöpping dat het misschien een goed idee was de kroegpraat tussen hem en Ernst-Jan op te nemen. Klöpping: “Ik heb alle uitgevers die ik in Blendle wil hebben al overtuigd, dus de enige reden dat ik nog naar New York ga is om te praten met mediajournalisten over hun wereld. Wat zij meemaken, is een soort voorschot van wat ons in Nederland ook te wachten staat.”

Welnu, dat toekomstscenario bespreken ze dus. Want ja, het Nederlandse medialandschap wordt steeds Amerikaanser. Miljoenen Nederlanders beginnen hun dag op Facebook. Steeds meer van het online advertentiegeld (denk aan mobiel) gaat naar Google en Facebook. En nu zetten die bedrijven, plus Twitter, ook nog de eerste stappen richting televisie. Wat gaan we daar in Nederland van merken? Lees hier meer over de mediapodcast.

Over de hosts

Presentator van POM: Een podcast over media Presentator van POM: Een podcast over media

Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth zijn al jaren bevriend en praten eigenlijk al jaren op deze manier over de media. Alexander is oprichter van Blendle (alle kranten en tijdschriften op één plek. Zonder advertenties) en Ernst-Jan is CEO van De Correspondent.

Beluister de podcast