Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers
Dit komt nooit meer goed

Over de podcast

Dit komt nooit meer goed

Roos Schlikker en Malou Holshuijsen gaan op zoek naar non-succesverhalen. Op welk moment in je leven dacht je: Dit komt nooit meer goed!?

Malou Holshuijsen: “Er gaat vaker iets mis dan vlekkeloos goed. Dat vind ik een verademing. Heerlijk om te horen dat een van onze gasten bijna failliet ging. Ook ik maak regelmatig verkeerde keuzes. Gênant, jazeker. Maar waarom zouden we die verhalen verborgen houden?”

Roos Schlikker: “De mooiste verhalen zijn de verhalen waarin het schuurt. In pijn zit diepgang maar ook humor en zelfs relativering. En hoop. Want meestal komt het stiekem uiteindelijk goed. En als niet, dan toch.”

Dit komt nooit meer goed hoor je iedere donderdag in de podcastapps. Met oa: Kluun, Martine Sandifort, Ronald Giphart, Leo Blokhuis, Catherine Keyl en Dolly Bellefleur.

Over de hosts

Presentator van Dit komt nooit meer goed

Malou Holshuijsen (1987) schreef het boek Zachtop lachen. Een humoristische autobiografische roman over traumaverwerking, galgenhumor en haar Indische familie. Het boek wordt verfilmd door Millstreet Films. Haar columns en observaties verschijnen in Het Parool, Cosmopolitan en Moesson magazine en &C. Momenteel is Malou te horen als columnist bij Humberto (AVROTROS) op NPO Radio 1. Zo nu en dan presenteert ze het NPO Radio 2 programma ’t Wordt nu laat.

Roos Schlikker (1975) is schrijver en scenarist. Ze heeft populaire columns in het Parool en Libelle. Ook schrijft ze fictie, waaronder de roman Huisje, boompje beest en scenario’s voor tv (o.m. Bitterzoet) en theater (waaronder de voorstellingen Hart tegen Hart en Doet sneeuw pijn). Daarnaast treedt ze geregeld op als opiniemaker op tv en radio en presenteerde ze De 5 Uur Show.

Beluister de podcast