Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Podimo is live in Nederland!

Podimo is live in Nederland! In de app van Podimo kun je nu de leukste podcasts luisteren. Een soort Netflix voor podcasts dus, waarin zowel exclusieve originals als niet-exclusieve podcasts te vinden zijn. Probeer Podimo 30 dagen gratis via deze link, of via de app die je nu kunt downloaden in je app-store.

Exclusieve podcasts

Podimo is een reclamevrij, premium audioabonnement op een grote collectie exclusieve podcasts en audioboeken. Van de populaire podcast Man Man Man (met Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström) tot het gloednieuwe Traanjagers (met Anna Drijver en Anne-Goaitske Breteler), je raakt niet uitgeluisterd.

“Door de samenwerking met Podimo kunnen we het volume en de kwaliteit van onze podcasts verder opschroeven”, zegt Tim de Gier, CEO van Dag en Nacht Media. “Er zijn nog heel veel verhalen die we graag willen vertellen, maar waar we tot nu toe de middelen niet voor hadden. Podimo en Dag en Nacht hebben dezelfde missie: makers de mogelijkheden geven om geweldige podcasts te maken”.

Verwacht in de toekomst dus nog veel meer mooie podcastproducties. Lees hier meer over de overname van Podimo.

Al je podcasts op één plek

Een screenshot van de Podimo podcast-app

Een screenshot van de Podimo app

In de app van Podimo kan je je niet alleen op exclusieve content abonneren, maar ook op shows die niet exclusief zijn. Alle podcasts zijn dus te vinden op Podimo! Bovendien importeer je vanuit ‘Instellingen’ snel en eenvoudig je podcasts vanuit Apple Podcasts naar de Podimo app.

Op je eigen Home-pagina in de app vind je al je podcasts terug, opgedeeld in twee tabs. De tab ‘Jouw bibliotheek’ bevat je hele collectie, handig te sorteren en filteren. Je gedownloade en bewaarde afleveringen vind je hier ook terug. En op de tab ‘Voor jou’ verschijnen alle nieuwe, nog niet geluisterde afleveringen van de shows die je volgt.

Ontdek nieuwe podcasts

Daarnaast is er – wat ons betreft – een superleuke feature: er zijn videotrailers van shows beschikbaar! Dit zijn korte filmpjes waarin podcastmakers hun show aan je introduceren, zodat je snel een beeld krijgt of de podcast iets voor jou is.

En dat niet alleen: op de ‘Ontdek’-pagina vind je de meest populaire shows, de nieuwste shows, shows die trending zijn, en onze aanbevelingen. En dat allemaal weer gesorteerd op genre. Zo browse je lekker door het hele aanbod en ontdek je snel je volgende favoriete podcast. 

Benieuwd geworden? Probeer de app van Podimo gewoon eens uit. Je kunt 30 dagen alle shows (exclusief of niet) gratis luisteren via podimo.com/nl.