Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

De must listens deze herfst: Schaamteloos Randstedelijk, Skip Intro en Hoe Ben Je Zo?!

Wat hebben randstedelingen, hitserie The White Lotus en psychologie met elkaar gemeen? Hint: het zijn allemaal onderwerpen in onze nieuwe podcast line-up! Met zulke uiteenlopende onderwerpen hebben we altijd wel een podcast voor jou.

Zo houden Doortje Smithuijsen en Perre van den Brink in Schaamteloos Randstedelijk de jonge stedeling een spiegel voor, wordt in Skip Intro wekelijks het nieuwe seizoen van de hitserie The White Lotus gerecapped, en onderzoekt anti-zelfverbeteringspodcast Hoe Ben Je Zo?! wat de verschillen zijn tussen persoonlijkheidstypes. Al deze podcasts vind je nu in je favoriete podcastspeler.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe podcasts? Volg ons dan op ons Twitter of Instagram kanaal, of schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de pagina).

Schaamteloos Randstedelijk: Voor alle jonge mensen in de stad op zoek naar houvast

Doortje Smithuijsen en Perre van den Brink houden in Schaamteloos Randstedelijk de jonge stedeling elke week een spiegel voor. We maken ons allemaal druk om gentrificatie, maar we willen ook een koffiebar met havermelk in de straat. En we vinden duurzaamheid belangrijk, maar vliegen ook het liefst drie keer per jaar naar de andere kant van de wereld. Een podcast over havermelk, natuurwijn en vliegschaamte: maar vooral een podcast voor jonge mensen in de stad op zoek naar houvast.

Skip Intro: Elke week een recap van The White Lotus

Kijk jij ook het nieuwe seizoen van The White Lotus? Luister dan zeker naar Skip Intro! Met een wekelijkse recap kan je de tijd tussen de afleveringen nét wat beter overbruggen. Samen met gezellige gasten hebben hosts journalist en podcastmaker Alex Mazereeuw en seriejournalist Anke Meijer de leukste gesprekken over hun favoriete momenten uit de aflevering en doen ze een deep dive in de serie. Bereid je voor op spectaculaire gasten, luxe cocktails en spetterende analyses!

Daarnaast bespreken ze ook de meest spraakmakende series van dit moment. Het laatste nieuws in televisieland komt voorbij en elke week wordt er een andere serie besproken.

Hoe Ben Je Zo?!: De anti-zelfverbeteringspodcast

Psychologen en dikke vrienden Thijs Launspach en Lennard Toma zijn gefascineerd door persoonlijkheidsverschillen en geloven erin dat je jezelf niet hoeft te verbeteren, want je bent al goed zoals je bent. Maar kennis over psychologie kan wél helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen.

In Hoe ben je zo?! onderzoeken ze wat de verschillen zijn tussen persoonlijkheidstypes en geven ze je handvatten om goed met je eigen persoonlijkheid én die van anderen om te gaan. Snappen hoe je in elkaar zit maakt je gewoon een leuker mens!