Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Van ons kikkerlandje tot aan het verre Colombia: Dag en Nacht gaat op reis

Deze zomer neemt Dag en Nacht je mee op reis! Via onze podcasts leer jij verhalen van over de hele wereld kennen, van ons eigen kikkerlandje tot aan het verre Colombia, onze hosts vertellen het je allemaal. Zonder dat je deur uit hoeft reis je met onze podcasts de hele wereld over. Benieuwd welke landen we allemaal bezoeken deze zomer? Lees vooral verder!

Reality Check

De eerste stop op onze reis rond de wereld deze zomer is Zuid-Europa, met Reality Check. In het nieuwe seizoen B&B vol liefde gaan acht Nederlandse singles op zoek naar de liefde in hun B&B’s, en de hosts van deze hilarische podcast vertellen je elke werkdag de ins en outs van de laatste aflevering.

Komt er een Jacob 2.0? Een ware liefde?

Luister de hele zomer lang mee, juicy wordt het zeker! Vanaf 11 juli elke werkdag te beluisteren.

 

De Rode Lantaarn

Dag en Nacht gaat ook naar Frankrijk, want daar speelt zich hét sportevenement van deze zomer af: de Tour de France! Jonne en Maike vertellen je in hun podcast De Rode Lantaarn alles waar je op moet letten tijdens de etappe van die dag.

Zo volg je de Tour op de voet, maar dan lekker vanuit huis. Vanaf de start in Kopenhagen tot de finish in Frankrijk, De Rode Lantaarn is overal bij. Fietsend de zomer door met deze podcast!

 

De Ver Van Je Bed Show

Van oorlog in Oekraïne tot Russen met grote invloed in Afrika, er gebeurt veel in de wereld. Dit alles lijkt een ver van je bed show, maar toch kan het consequenties hebben voor ons schijnbaar onschendbare landje. Suzan Yücel en Jos de Groot vertellen in hun podcast Ver Van Je Bed Show je alles wat je moet weten over de huidige geopolitieke ontwikkelingen. Binnenkort een aflevering over Colombia, hun nieuwe linkse president, en wat dit betekent voor de wereld.

Deze zomer brengen ze je elke week een nieuw verhaal. Met verhalen over onder andere Libanon, China en Italië, met deze podcast reis je wat af.

 

Alle Geschiedenis Ooit

De podcast Alle Geschiedenis Ooit is ook zeker niet vies van een beetje reizen. Zo vertellen ze je alles over de historie Nederland, Eritrea, Italië en… Moresnet, wat dat ook mag zijn. Nieuwsgierig geworden? Ze zijn de hele zomer dagelijks actief om je nog meer geschiedenis van over de hele wereld te vertellen, dus reis deze zomer met ze mee en leer alles over alle geschiedenis ooit! Abonneer op Alle Geschiedenis Ooit via je favoriete podcast app.

Deze podcast is niet alleen voor de mensen die van geschiedenis houden, maar ook voor iedereen die van mooie verhalen houdt vanuit alle hoeken en gaten van de wereld.

 

Lekker Gewerkt

De laatste stop van onze reis is ons eigen mooie Nederland. Niks verkeerd met vakantie in eigen land, en ook zeker niks verkeerd met gewoon doorwerken deze zomer. In de podcast Lekker Gewerkt vertellen Frida, Tjerk en Victor je alles over hun zoektocht naar het ultieme werkgeluk.

Van vrienden worden met collega’s tot praten over je salaris, alles rondom werk komt aan bod. Deze zomer kan je de hele zomer lang heerlijk luisteren naar deze podcast!