Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Alle Geschiedenis Ooit en Traanjagers in de prijzen bij de Lovie Awards

Dit jaar wonnen maar liefst twee van onze podcasts prijzen bij de Lovie Awards! Zo won Alle Geschiedenis Ooit Goud in de categorie Beste Serie, en Traanjagers won Brons in de categorie Beste Documentaire. Bij deze feliciteren wij de makers van harte met het winnen van deze prestigieuze Europese prijs!

Wat zo bijzonder is aan het winnen van een Lovie Award, is dat het een Europese prijs betreft. We nemen het dus op tegen alle podcasts die in Europa dit jaar gemaakt werden. We zijn dan ook heel trots dat Alle Geschiedenis Ooit en Traanjagers Goud en Brons hebben gewonnen.

Luister jij al naar deze podcasts? Alle Geschiedenis Ooit is onze geschiedenispodcast, waarin Nynke de Jong, Thom Aalmoes en Arco Gnocchi wekelijks de mooiste en meest fascinerende geschiedenisverhalen vertellen. Je kunt de podcast hier luisteren.

In Traanjagers nemen Anna Drijver en Anne-Goaitske Breteler je mee op de avontuurlijke maar ook gevaarlijke walvisvaart die in Nederland nog tot 1964 georganiseerd werd. Ook deze podcast vind je  hier exclusief bij Podimo.

Heb je nog geen Podimo abonnement? Als je je nu hier aanmeldt luister je de eerste 60 dagen gratis!

De Lovie Awards

De Lovie Awards is de Europese versie van de Webby Awards, en wordt jaarlijks uitgereikt door de International Academy of Digital Arts and Sciences, gesitueerd in New York. De prijs is in 2011 in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van technologie en digitale creativiteit in de schijnwerpers te zetten. In 2017 hebben ze de categorie ‘Podcast’ toegevoegd aan hun prijzengalerie. Aanvankelijk deden ze dit nog in de verzamelcategorie ‘Mobile Sites, Apps en Podcasts’, maar in 2020 hebben ze podcasts een eigen categorie gegeven.

Dit is niet de eerste keer dat we bij de Lovie Awards met onze podcasts in de prijzen vallen. Zo won vorig jaar onze podcast Below the Radar, Above Yourself Brons in de categorie Best Branded Podcast.