Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Hoe luister ik naar podcasts op mijn PC?

 

Waarmee wil je luisteren?

iPhone (no line)

Desktop (underline)

Android (no line)

 

1. Check de website

Veel podcasters hebben hun eigen website gemaakt om daar hun podcast te kunnen presenteren. Je vindt deze sites het snelst door er op Google naar te zoeken. Wij hebben zelf ook voor al onze podcasts een eigen pagina ingericht. Je vindt ze hier.

2. iTunes

itunes - podcastsLuister je liever via iTunes? Je vindt daar de Podcast Store door in het dropdownmenu linksboven Podcasts te selecteren. Als je daarna de zoekfunctie gebruikt, dan doorzoek je de podcastcatalogus. Je luistert een show door op de aflevering te klikken. Bevalt de show? Dan is hij waarschijnlijk van Dag en Nacht Media. ?. Klik op Abonneer zodat hij in je bibliotheek terechtkomt en je voortaan automatisch een melding krijgt zodra er een nieuwe aflevering verschijnt. Zo vind je hem altijd terug op het Library of Unplayed tabblad van je podcastbibliotheek.

3. Spotify

spotify - podcastsJe kunt podcasts ook luisteren met Spotify. Je kunt hier podcasts vinden door te zoeken op dezelfde manier als je ook naar muziek zoekt. Wil je liever zoeken op basis van onderwerp, of de populairste podcasts? Ga dan naar Browse in het menu links, en selecteer vervolgens het tabblad Podcasts in het horizontale menu. Hier vind je de populairste en de nieuwste podcasts, en handige overzichten op basis van categorieën.