Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Geniet na van je favoriete serie met onze nieuwe tv-podcasts

Kijk jij graag televisie? Ben je helemaal verslingerd aan Ik Vertrek? Of kijk je de hele week uit naar nieuwe afleveringen van House of the Dragon? Dan hebben wij goed nieuws: maar liefst drie nieuwe podcasts over televisie en series zijn nu live!

Met de shows Skip Intro, Reality Check en Televisië kun je nu heerlijk nagenieten van de beste series. Ontdek je nieuwe favoriete serie en doorgrond de smerige spelletjes van House of the Dragon met Skip Intro, geniet ongegeneerd van Ik Vertrek met Reality Check, of kijk gewoon lekker lineaire tv met Televisië.

“Er is niks lekkerder dan wanneer je na het kijken van je favoriete tv-serie direct een napraatpodcast kunt luisteren waarin je nog meer verdieping, fan theorieën en duiding krijgt”, zegt onze hoofdredacteur Arco Gnocchi. En er zitten nog meer fijne podcasts aan te komen. “Later dit jaar lanceren we ook nog een muziek- en een filmpodcast.”

Televisië: zodat je zelfs zonder afstandsbediening mee kan kijken

Ook als je fan bent van lineaire televisie zijn we er voor je. Televisië is namelijk terug voor een derde seizoen. Journalist en podcastmaker Alex Mazereeuw kijkt elke week samen met schrijver Michel Doodeman zo’n beetje alles wat er op tv te kijken valt. Alle nieuwe formats, spannende nieuwtjes en nieuwe programma’s komen voorbij. Zo diep zijn ze nog niet eerder gegaan.

Skip Intro: Elke week een recap van House of the Dragon

Fan van Game of Thrones? Dan is de nieuwe podcast Skip Intro perfect voor je! Met een wekelijkse recap van de afleveringen van House of the Dragon kan je de tijd tussen de afleveringen nét wat beter overbruggen. Samen met gezellige gasten hebben hosts journalist en podcastmaker Alex Mazereeuw en seriejournalist Anke Meijer de leukste gesprekken over hun favoriete momenten uit de aflevering, bespreken ze de wildste internettheorieën en doen ze een deep dive in de aflevering.

Daarnaast bespreken ze ook de meest spraakmakende series van dit moment. Het laatste nieuws in televisieland komt voorbij en elke week wordt er een andere serie besproken. Natuurlijk komt House of the Dragon aan bod, maar andere hitseries zoals The Rehearsal en de nieuwe Lord of the Rings-serie passeren ook de revue!

Iedere zaterdag: Reality Check x Ik Vertrek

Na het daverende succes van Reality Check x B&B vol Liefde gaat Reality Check door waar B&B stopt. Elke week bespreken Timo, Marissa, Till en Eva nu de heerlijke reality tv-serie Ik Vertrek! In elke aflevering duiken ze in de avonturen van de deelnemers die hun leven op z’n kop zetten om hun dromen na te jagen. Smul mee met Reality Check!