Dag en Nacht maakt podcasts en biedt een advertentienetwerk voor podcastmakers

Adverteren in Echt Gebeurd

Denkt u erover te adverteren in Echt Gebeurd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dag en Nacht Media verkoopt advertentieruimte voor diverse podcasts, waaronder Echt Gebeurd. Hieronder vertellen wij u er alles over.

Waarom adverteren in Echt Gebeurd?

Door te adverteren in podcasts bereikt u een doelgroep die steeds lastiger te bereiken is. Podcast-luisteraars zijn grotendeels onder de 40 jaar, zijn meer dan gemiddeld hoog opgeleid, ze hebben een goed inkomen en zijn onderdeel van de zogenaamde professional class. Deze groep luistert fanatiek en geconcentreerd. Een ongekende loyaliteit voor dit publiek.

Wie bereikt u met Echt Gebeurd?

De persoonlijke verhalen van Echt Gebeurd trekken een zeer brede diversiteit aan luisteraars. Velen houden van cultuur en mooie, of inspirerende verhalen. Wat we uit onze statistieken kunnen zeggen is, dat de typische luisteraar hoogopgeleid is en tussen de 18 en 34 jaar. Ongeveer 55% van de luisteraars is vrouw en 45% is man.

Advertentie- of sponsordeal?

U kunt ervoor kiezen om Echt Gebeurd voor een bepaalde periode te sponsoren, of in de show te adverteren door impressies in te kopen. In dat geval worden de kosten berekend per duizend luisteraars (‘CPM’). U kiest zelf hoeveel luisteraars u wilt bereiken, of welk budget u wilt spenderen. Onze tip hierin is: de kracht zit in de herhaling. Onze succesvolle adverteerders als Moneyou, de NS en Storytel richten zich op luisteraars die de boodschap meerdere keren horen. En hoe meer u inkoopt, hoe minder u betaalt per impressie. Vraag ons naar onze tarievenlijst.

De advertentie

Voor Echt Gebeurd verkopen wij pre-roll advertenties. Dit is een geluidsfragment van ongeveer dertig seconden (max. 70 woorden) dat afgespeeld wordt voordat de podcast begint. Wij ontvangen graag van u een aanzet van de advertentietekst. Samen met onze podcasters gaan wij vervolgens aan de slag met uw tekst en komen tot de beste versie voor het luisterpubliek van Echt Gebeurd. Al onze tarieven zijn inclusief opname, productie, post-productie en distributie van uw advertentie.

Wie gingen u voor?

Wij hebben al diverse goede ervaringen met grote merken.


Voor tarieven en meer informatie, ook over onze andere podcasts, vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dagennacht.nl.

Lees hier meer over de presentatoren van Echt Gebeurd, de afleveringen en manieren om naar de podcast te luisteren. En bezoek hier de site van Echt Gebeurd.